Endelig skjønt meg på symaskina.

Joda, etter den har stått i boden i…10 år? Så har jeg endelig satt meg ned med litt svigershjelp og prøvd å skjønne meg på hvordan den fungerer. Det er en utrolig dårlig maskin og den tugger tråden fortere enn du rekker å se på maskina.
Likevel har jeg fått litt spirit til å sy putetrekk. Jeg tenker, det er en enkel sak og det må jeg klare 🙂
Så har vært på stoff og stil for å handle litt idag, så får vi fornya fargene i stua her.
Driver også å strikker litt putetrekk, så dette kan bli bra til slutt.

Her har dere min første pute, noen sinne! Jeg hadde desverre ikke glidelås til den og gjorde det beste ut av det. (Les: Den er sydd sammen. Hehe!)
Jeg er uansett veldig stolt!!


Vad tycks?

Nora har akuratt fått oppover dukkevugga hun fikk av ei veninne av meg for en god stund siden. Men den har stått hos bestemoren min en evigheter nå.
Vi fant frem madrassen, dyne og pute. Men den manglet trekk!
Siden jeg først er gira når jeg blir det så:

Dukka heter vist Mia og sover veeeeldig godt i vugga med det nye sengetøyet på 😀
Mor og datter er veeeldig fornøyd!! 🙂

Har flere planer. Skal ha flere puter i sofaen. For denne grå var til puffen! Skulle vel kanskje oppgradert den symaskina litt, for nåla knakk to ganger på en halvtime og jeg mister jo tråden hele tiden. Hvorfor? Sikkert fordi man må sy enten veeeeldig fort eller ikke i det hele tatt. Kan evt prøve å gi den litt fart på det hjulet mens jeg forsiktig trykker ned pedalen. DA funker det å sy sakte :p hehe…
Men det holder inntil vidre 🙂

Imponert over skillsene mine eller? 😉

Tilbake til sofaen for å strikke, spise digg og se tv 🙂

 

– Monica 

Recent Comments

Leave a Comment

©Fotograf Monica Haugen © Fotograf i Hamar - 2020