Boudoir med tv-skolen (HIL)

Boudoir fotografering

Hva er egentlig boudoir? Hvem tar det? Er det for alle?

På Tirsdag hadde jeg en veldig morsom dag i studio sammen med tre elever fra tv-skolen. (Høyskolen i Lillehammer).
Det ga meg litt inspirasjon til å legge ut litt informasjon om boudoir fotografering. Noen vet kanskje ikke hva dette er, eller at jeg tar slike type bilder. Og er dette for alle?

Svaret er enkelt. Det er for alle!

Boudoir handler om helheten i bilde. Fotografi av en kvinne tatt på feks et soverom, garderobe eller lignende. Kun fantasien som stopper en.
Det er sensuelt, men ikke over i “porno-kategorien”.
Classy, delikate og smakfulle bilder!

Om du er 20 eller 60 år så er absolutt dette noe man kan gjøre. Kanskje du er veldig fornøyd med kroppen din slik den er nå og har lyst til å dokumentere det på et verdig måte? Eller kanskje du har lyst til å gi bort bilder i morgengave til den kommende ektefellen din?

Jeg er av den moderne typen og mener også at typen boudoir fotografering er både for kvinner og menn, selv om det opprinnelig er kvinner som blir fotografert ved slike bilder.

Noe av det viktigste du burde tenke på når du går til fotograf og tar slike bilder er at det bør være god kjemi mellom deg og fotografen. Gå aldri ut ifra pris, men heller hva slags type bilder fotografen kan ta og pass på at det er en profesjonell fotograf!

Det er lurt å kommunisere godt i forkant og utveksle inspirasjonsbilder, slik at både du som kunde og jeg som fotograf kan legge en god plan på fotograferingen sammen.


Fotograf Monica Haugen
Leave a Comment

©Fotograf Monica Haugen © Fotograf i Hamar - 2020